Post by antwedsandona on Mar 8, 2022 16:47:38 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují vše ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
Jen mám pocit, že čas posouvat se o úroveň výš je vyčerpávající dosáhnout určitého bodu i přes prestiž.
Hru jsem si zamiloval, ale dnešními „aktualizacemi“ jsem velmi zklamán, tím, že jste zvýšil epický výzkum, ztížili jste tento způsob a zkrácením doby boostu jste nás věrné fanoušky v podstatě plácli do tváře. Dokonce jsem udělal chybu, že jsem do hry zaplatil, vývojáři by měli více myslet na hráče
Austrian Turismo e local vac
Skvělá hra na kterou se dá závislačit.
Zabiják dobrého času, nikdy toho není moc, ale vždy něco od zaměření vašeho hlavního vejce dolů a prestiže až po vedlejší mise a výzvy.
Tohle je dobrá generace, když se nudíte. Budou tam nějaké reklamy, ale budete v pohodě.
Není toho mnoho a hra je opravdu zábavná pro nudné lidi, jako jsem já. Kontroluji to asi 20krát denně, protože nemám co dělat
Ve hře není spousta reklam jako většina her. Jsou tam jen pro odměny. Je to pěkná hra, jejíž hraní nevyžaduje mnoho úsilí. Odebral jsem 2 hvězdičky, protože v určitém okamžiku hry začnou úrovně postupovat extrémně pomalu, protože hra nutí uživatele platit, aby dosáhl slušného pokroku.
Je to zábavná hra se spoustou práce. Přidejte další úroveň do palivové nádrže a/nebo možnost určit přesný celkový počet vajec, která se mají uložit. Přidejte také něco do smluv, abyste od členů družstva požadovali určitý počet žetonů posílení, přičemž počítadlo bude klesat, jakmile budou žetony přijaty. Zvažte také přidání alternativního vesmíru s různými peněžními hodnotami pro vejce.
Dobře
Jediné negativní, co mohu říci, je, že je trochu obtížné postupovat, jakmile se dostanete k dylithiovému vejci, všechno je mnohem dražší, než to, co vyděláte, takže zjistíte, že můžete zkoumat pouze 1x najednou. Kromě toho to miluji!
Hloupá zábava – NE PTW, ale utratil jsem pár babek jen na podporu hry. Ani žádné vynucené reklamy!
Zábavné, ale stále má nějaké chyby, odměna 120 zlatých vajec za sledování reklamy mi nikdy nedala 120 zlatých vajec, zdálo se, že všechny ostatní fungují. A nějaké problémy s vykreslováním na Androidu, kde to vypadalo, že slepice uvízly na místě, ale nebyly tam, když jsem hru restartoval.
Je to moc dobrá hra dokážu u ní strávit i několik hodin
Upravuji svou předchozí recenzi tak, aby byla co nejpodrobnější. NULOVÉ VYNUCENÉ REKLAMY. Miluju to. Příliš mnoho her vám strká reklamy do krku. Ty zde jsou 100% volitelné ke sledování. Není to „platit za výhru/hrát“, pokud nejste netrpělivý člověk. Baví mě výzva dosáhnout vyšších hodnot, aniž bych zaplatil desetník, abych získal scénář okamžité výhry. Je to roztomilé a zábavné, dobře navržené a jednoduché. Skvělá hra na zkrácení času.Toto je upřímně jedna z nejlepších nečinných her, které jsem kdy hrál. Neutratili jste za hru ani desetník a stále je zábavné ji hrát. Reklamy nejsou otravné a hra nevyžaduje, abyste byli 24/7, abyste se dobře bavili. Doporučuji, pokud budete hrát, upgradovat sila co nejdříve a pak vaše zlato!
To je v pořádku, ale je to hodně sledování reklam. Ještě si to užij
Nejlepší clicker hra na google obchodě. Hra dá vám mnoho hodin.
Egg, Inc. シミュレーション iwrh
Bývalo lepší. Vývojář právě provedl aktualizaci, která výrazně snížila množství zlata, které můžete ve hře vytvořit zdarma. Čistá chamtivost, aby lidé utráceli více peněz. Velmi zklamaný z tak zjevné aktualizace, která strhává peníze, což jen dělá hru mnohem těžší
Je to zábavná a návyková hra, ale musíte strávit peníze na pokračování ve hře
Upřímně velmi návykové a opakující se, pokud rádi spíte nebo jste produktivní, nedoporučuji. Ale jak už bylo řečeno, hra je velmi dobře zpracovaná a určitě donutí některé lidi připlatit. Bavte se hraním, na vlastní nebezpečí.
Egg, Inc. Simulator lvp
Po znova delší době nuda Ale stejne to po roce hraju
Tato hra je zábavná a kromě toho nedávno implementovali dvojité reklamy.......... Musím milovat reklamy se stranou her
Noice kachní hry, můžete je hrát 100% zdarma, pokud chcete a reklamy jsou volitelné
Hraji asi rok a utratil jsem přes 60 $ za „rozbití prasátka“, abych získal herní měnu pro upgrady na podporu vývojářů. Byla to přiměřeně zábavná hra v nečinnosti, občas trochu drsná, ale celkově docela zábavná. Obzvláště jsem si užil rakety, i když některé „mise“ jsou trochu dlouhé, jak se dostanete na vyšší úrovně. Dříve bych hru ohodnotil 4, většinou přes design uživatelského rozhraní (text je příliš malý) a několik věcí na hraní, které znesnadňují dostat se kamkoli bez velkého placení. Nedávné změny týkající se vážného znehodnocení hodnoty spotřebovaných artefaktů mě však přiměly napsat negativní recenzi. Snížili hodnotu těchto herních předmětů, které vaše rakety přinášejí zpět, o více než 50 %, což je naprosto pobuřující. Je pravděpodobné, že teď úplně přestanu hrát kvůli tomuto zjevnému utržení peněz.
Egg, Inc. Penyelakuan zkhi
Tato hra neustále omílá zlatá vejce. Tentokrát to bylo z artefaktů, ale brzy budeme pravděpodobně získávat 60 i z videí a pak bude nemožné získat zlaté vejce bez peněz. Tato hra má velký potenciál, ale upřímně řečeno, pro hráče, kteří se dostali k elitním kontraktům a farmaření artefaktů, by měly být vyšší odměny GE, protože jsme tak oddaní hráči. Už jste na nás vydělali díky videím, která sledujeme, proč nás nutit utrácet více za aplikaci pro telefon?
Celkově je tato hra opravdu dobrá. Myslím, že je to všechno dobré, jen si myslím, že je to trochu nudné, když musím čekat na spoustu peněz, abych získal určité věci
Je to dobrá hra
To je v pořádku. Nic moc strategie... ve skutečnosti žádná strategie. Rozhodně nikde v hodnotě 9,99
Domy CHYBY
Moc dobrý
s tímto novým vylepšením a náklady, odstraněním deformace a omezením/zvýšením nákladů na prasátko nemohu říci, že je tato hra spravedlivá ke všem (starým i novým) hráčům. Jako někdo s velkou bankou vidím bonusy nového systému podpory, ale opravdu to dává pocit pay-to-win a to se mi nelíbí.
Doporučuji sice kdiz máte auto kliker tak se vám to laguje ale vpoho. .
Snadná hra na hyperfixaci.
Právě jsem si uvědomil, že tato hra nemá způsob, jak uložit váš postup. Právě jsem změnil telefon a musím začít znovu😭
Je to dobrá hra ale chtělaby trošku doladit
PAY TO WIN Hra je v pořádku, dokud nevyzkoušíte smlouvy a jakmile se dostanete přes 7. vejce, je to v podstatě tolik, kolik jste ochotni zaplatit za postup, byla to zábava, dokud nebyla.
Skvělá hra. Časem se v této věci snadno ztratíte. Neplatíte za výhru ve hře. Ano, pozdější farmy jsou jednoznačným grindem a časem, ale celkově je to skvělá hra. Nepřeplněné reklamami jako mnoho jiných. Jsou vždy nepovinné, i když některé odměny za jejich sledování stojí za to.
Upřímně, tato hra je návyková, má perfektní grafiku a mechanika. To jsem taky jen já lol. Můj jediný problém je, jak dlouho trvá dostat se k vaší další prestiži/vajíčku, stále šílená zábava. Doporučuje. 😳💀
Není co dodat
Hra mě ne skutečného baví protože třeba když někde sem kde není wi fi tak si to zapnu a už to hraje asi půl roku
Velmi dobrá hra
Hloupý, ale návykový... ach, plýtvání svým životem, ale s úsměvem. ...proč mě to pořád baví? No aktualizovat jo....stále se hraje
Vývojáři smazali moji poslední recenzi, ze hry se staly peníze, hráči f2p trpí, protože tak tvrdě znervózňovali zlatá vejce, že z artefaktů můžete získat jen čtvrtinu toho, co jste dříve dostávali zdarma. A ta měna je zásadní pro postup ve hře. Chamtivý lidé muž.
Milujte tuto hru, ale přáli byste si, aby umožnila opustit farmy s výzvami a vrátit se zpět na hlavní
Celkem super hra ale můj mobil ji neutáhne
Ne, ta hra mi nedává smysl jenom mačkám červený čudlík
Velmi dobrá hra hrají ji krátkou dobu a velmi se mi zalíbila
Upřímně nejlepší nečinný kliker v okolí. Líbilo by se mi více obsahu po polovině cesty, když srovnáte vejce, ale tato aplikace již nabízí mnohem více než ostatní svého typu. S dilithiovými vejci je to docela těžké, ale je to téměř dokonalá aplikace
Je to hezká hra, je docela pomalá a většina slušných buffů je placená a téměř nemožné snést hru zdarma, ale je to pěkná výzva
Dobrá hra! Stále spousta nových aktualizací. Ne moc reklam. Jak by to mělo být.